Sunday, August 19, 2012

Fareväl Anette !!

Kätte jõudnud on aeg, kus meie seltsist hakkab lahkuma meie armastatud Anette Martin. Möödas on ajad kui me kõik koos sõelusime mööda võistlusi ja ponnistasime endast viimaseid higipiiskasi välja. Möödunud on ajad kui me iga võistlus pidime üksteise vastu mängima..Nüüd on meil siis enamikel võistlustel üks konkurent vähem. Aga mis seal ikka, peame olema tugevad.







SOOME - Soomest peaks sulle kindlasti meelde jääma meie kaunis megapaar.. Seda juba unustada ei saa..Meile jääb kohe kindlasti meelde ka meie kõigi söömaaeg Raxis.. Julgen väita et me keegi pole oma elus ennast nii paksuna tundnud .. Või siis kaunid õhtused saunaskäigud.. Ja kalli getteri lemmikväljend- näitame neile tõelisi Eesti naisi . Või seda kuidas pisike Helenike oma hüppeliigese pekki keeeras ja meie superstaar Kuuba meid päästma tuli .




PORTUGAL.- Loodan et mäletad veel kaua meie väikseid seiklusi nagu näiteks apelsiniraksus käimine või head odavad kuivikud ja puljong. Või meile kõigile kalliks saanud muskusveist. Pea meeles meie kõigi vaimse isa õpetussõnu milleks olid näiteks et õrnalt mage on hommikusöögilt mõni väike võileivake kaasa võtta või et ei saa olla hullemat asja kui saalis marineerimine.



POOLA- Kes siis ei mäletaks Poolat. See oli vist kõige parem autosõit mis meil kõigil eales olnud on. Ja isegi arvesse võttes seda et meie autojuhiks oli meile kõigile kallis Peeter. Seda kuuidas Aigar meilt mingi miljon litti leedu raha tahtis laeanata ja kuidas ta hurjutas meid et me jumala eeest ei jätaks oma asju järelvalveta ja kuidas ta sisi pagasnik lahti ja koos meie asjadega auto lahtiselt hotelli ette jättis. Ohjah. Ja seda maailma kõige jubedamat hommikusööki. Seda karvast vorsti ja sulanud juustu. Ja seda kuidas me seal retsisime ohneid vanu häid aegu . Poolas sai paar päris head õudusfilmi tehtud ja võistleja Rüütel tuli teemasse.





NÕO- VEREVI- TÕRVA - Need on siis kõige värskemad mälestused. Seda otsust lüüa kaasa Kallite nõopreilide laagris ei kahetse me kindlalt. Isegi pärast su hüppeliigese väljaväänamist sai ilusti nalja. Aga no kõigepealt peaks meenutama neid meeletult toredaid hetki nõos ja verevis... Saime natuke oma julgust proovile pandud verevis ja niisama natuke ujutud.. Sa küll olid natuke piss aga mis seal ikka. See liha mida me kati juures sai oli kah ju meeletult hea. Ja no ei pea isegi liigseid sõnu raiskama et kirjeldada seda tunnet mis rattaga sõites oli. Seejärel tõrvas sai joostud ja möllatud. Muidugi ei saa mainimata neid toredaid asju mis sai nõo preilide toaga tehtud ja muidugi ka see kaunis kits. See tore ja armas kitseke.. Lahkuda oli kurb, kuid lubadus järgmine aasta tagasi minna jääb vast püsima.




ME JÄÄME SIND KÕIK VÄGA VÄGA VÄGA IGATSEMA JA LOODAME ET SA KÜLASTAD MEID TIHTI TIHTI JA ET NEID MEELETULT TOREDAID SEIKLUSI TULEB MEIL  VEEL JA VEEL. KUI MITTE VAREM SISI TÜRKI PEAME ME KÕIK SAAMA JA SIIS TEEME KOGU SELLE AJA TAGASI MIDA SA KOOOS MEIEGA EI SAA VEETA. :) !!!!!!!!!!!!!


Nüüd üks tore mõte lõpetamiseks... .If there ever comes a day where we can´t be together, keep Me in Your heart , I´ll stay there forever !!



Sind jäävad leinama.... Kristin Kuuba , Helina Rüütel, Sander Reigo, Helen Kaarjärv, Heiko Zoober, Eva Arumets, Kati-Kreet Marran, Kätlin Lattik, Tanel Namm, Hendrik Neemre..



No comments:

Post a Comment